About Me

Mijn foto
Welkom op mijn blog. Ik zal hier regelmatig mijn freubels laten zien, maar soms ook wat over mijn leventje vertellen. Veel plezier en laat gerust eens een berichtje achter ;)

zondag 9 december 2012

DCL #167

Het was een poosje stil hier! Het zijn dan ook drukke tijden met sinterklaas, de verjaardag van Sam, rapporten, oudergesprekken, kerst etc.

Zo af en toe lukte het me om even achter de knutseltafel te kruipen. Zo ook vorig weekend, toen we een weekendje weg waren met mijn schoonfamilie. Samen met mijn schoonzusje heb ik een middag heerlijk zitten kliederen met inkt! Compleet buiten mijn comfort-zone, maar wel heel leuk om te doen!
Hieruit ontstond deze kaart, gemaakt voor de DCL-challenge van deze week:

 De opdracht luidt: gebruik 1 of meerdere tickets op je kaart!

We worden deze keer gesponsord door Crea-Uniek.
 
De kaart van 2 weken geleden heb ik jullie ook nog niet laten zien (vorige week moest ik een keertje overslaan), naar een idee van Kristina Werner.


Dan sluit ik dit blogbericht met de taart die ik samen met mama maakte voor Sam's 2e verjaardag:

Tot gauw!
 


3 opmerkingen:

Ellen zei

Mooie kaartjes Marianne!
Vanmorgen viel ook jouw leuke kerstkaart op de mat, bedankt!
Groetjes Ellen

Anja (scrappie) zei

Mooie kaartjes Marianne, hele fijne feestdagen gewenst.

Yolanda zei

Mooie kaartjes hoor ...! Wat een hoop geklieder zoal teweeg kan brengen ha,ha. De kaart met wit,roze en zwart vind ik trouwens ook echt heel mooi. En de taart met Dikkie Dik ... die ziet er heel leuk en vooral lekker uit. Een gezond en gelukkig 2013. Groetjes Yolanda