About Me

Mijn foto
Welkom op mijn blog. Ik zal hier regelmatig mijn freubels laten zien, maar soms ook wat over mijn leventje vertellen. Veel plezier en laat gerust eens een berichtje achter ;)

donderdag 16 oktober 2008

dagje shoppen en scrappen met Ellen

Gisteren zijn Ellen en ik samen een dag op stap geweest. Na de koffie zijn we eerst naar de nieuwe winkel van Joan Gevaert gegaan in Ede. Mooie winkel met heel veel op het gebied van stempels, maar op scrapgebied viel het me een beetje tegen. Dus daarna maar door naar Paper & Pictures in Doorn. Daar hebben we allebei heerlijk ingeslagen, want de hele winkel stond weer vol met mooie nieuwe spullen.Eenmaal thuis hebben we eerst een heerlijk broodje gegeten en toen zijn we aan de slag gegaan. Nieuw papier moet bij mij eerst even aclimatiseren (hihihi ik kan gewoon niet de schaar in nieuw papier zetten), dus ik ben met wat restjes van deze week aan de slag gegaan.
We hebben allebei een kerstkaart gemaakt aan de hand van een sketch uit Cards Only 3.'s Avonds werd er op het sa-forum een online crop gehouden. M'n inspiratie en scrapzin was nog lang niet op, dus ik ben gezellig aangeschoven. Ik red het nooit om zo'n lay-out in een avondje af te krijgen (met al het forummen tussendoor) dus ik heb hem vanochtend af gemaakt.Ik ben zelf erg blij met het eindresultaat! De LO die we gingen liften was erg zoet, maar gelukkig kon ik er toch goed mee uit de voeten.

Ellen, bedankt voor de gezellige dag! Kan niet wachten tot de volgende keer!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Jansje,
Ja was gezellig hé! Ben ondertussen met mijn derde kerstkaartje bezig, en ik denk dat die voor jullie gaat worden....., maar je weet maar nooit.

Ik ga als ik er op tijd aan denk even een foto maken van jouw mooie kaartje en dan stuur ik hem naar je op!

Liefs Ellen