About Me

Mijn foto
Welkom op mijn blog. Ik zal hier regelmatig mijn freubels laten zien, maar soms ook wat over mijn leventje vertellen. Veel plezier en laat gerust eens een berichtje achter ;)

zaterdag 20 november 2010

Sketch #71 van DCL

Angele heeft een superleuke sketch gemaakt voor de challenge van Dutchcardlovers komende week.Ik hoop dat iedereen ook deze week weer in grote getale met ons meedoet. Vorige week waren er maar liefst 36 inzendingen!!

Deze week wordt de prijs beschikbaar gesteld door ons eigen DT-lid Rosalien! Ze heeft een heel mooi pakketje samengesteld, kijk maar op ons blog!Ik heb voor dit kaartje de 'Merry days of christmas'-lijn van My Mind's Eye van vorig jaar gebruikt. Dit jaar heb ik geen nieuw kerstpapier gekocht, omdat we waarschijnlijk geen kerstkaartjes zullen versturen dit jaar en omdat ik nog veel papier over heb van vorig jaar.

Ik ga nu weer vlug verder met het kraambezoekboek dat ik aan het maken ben. Het wordt nu wel hoog tijd dat ie af komt ;) !!!

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Ik vind het ook een erg mooie schets en ga hem zeker een keer maken!
Jouw kaartje is erg mooi, met dit papier en die sterren! Wat maakt het uit of het papier niet het nieuwste van het nieuwste is,oude lijne zijn net zo mooi. Groot gelijk dus.

Leuk idee... een kraambezoekboek!
Ja, het gaat opschieten hè? :)

Groetjes, Marjan

Jol@nd@ zei

Wat een super mooi kaartje heb je gemaakt zeg! De bloemetje heb ik gemaakt met de creatables van Marianne Design. Tot het midden heb ik de bloemetjes ingeknipt en dan aan elkaar geplakt.

Groetjes Jolanda

Ellen zei

Prachtige uitwerking van de schets Marianne!

Groetjes Ellen

Tinie zei

Een hele mooie schets, ik hoop hier veel ideeën op te doen. Daarom gelijk volger bij je geworden.

Succes en groetjes Tinie